Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Οι δυσμενείς και πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες που ζούμε δεν μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη συνάντηση γνωριμίας και καλωσορίσματος στο σχολείο μας. Επειδή όμως είναι σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με την αξιολόγηση των μαθητών/τριών, θέματα που παρουσίαζα κάθε χρόνο στους γονείς και κηδεμόνες, σας αποστέλλουμε τη σχετική παρουσίαση(powerpoint), για να ενημερωθείτε. Για οποιαδήποτε ερώτηση-απορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου καθημερινά στο τηλέφωνο του σχολείου (2109319990).

Σχετικά με την τακτική επικοινωνία με τους καθηγητές των παιδιών σας θα σας αποσταλεί σύντομα το πρόγραμμα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον κάθε εκπαιδευτικό. Θα μπορείτε να μιλήσετε στο τηλέφωνο, αλλά και να κλείσετε συνάντηση με φυσική παρουσία, αν κρίνεται απαραίτητη.

Άλλες πληροφορίες για τη λειτουργία του σχολείου παρουσιάζονται στον κανονισμό του σχολείου, ο οποίος σας δόθηκε μέσω των παιδιών την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων, αλλά μπορείτε να τον διαβάσετε (μαζί με τις τροποποιήσεις που ισχύουν ειδικά για τη φετινή σχολική χρονιά) και στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Όλοι ευχόμαστε οι συνθήκες να επιτρέψουν, όσο το δυνατόν συντομότερα, να πραγματοποιούμε τις συναντήσεις μας κανονικά, με φυσική παρουσία, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα παιδαγωγικά αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστούμε ότι η μεταξύ μας αρμονική συνεργασία και τακτική επικοινωνία θα υπερνικήσουν τα εμπόδια της ιδιαίτερα δύσκολης ( για όλους μας) φετινής σχολικής χρονιάς!

Πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο για την ενημέρωση σας: Αξιολόγηση στο Γυμνάσιο

Καλή δύναμη!

Η Διευθύντρια

Σαμέλη Σταυρούλα

Αξιολόγηση στο Γυμνάσιο

Login

Lost your password?