Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το 8ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης «Εστία» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνει, για τέταρτη συνεχή χρονιά, μαθήματα θεατρικής αγωγής υπό την καθοδήγηση του γονέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Γιώργου Ματαράγκα.

Πιστεύουμε ότι η θεατρική παιδεία δίνει τη δυνατότητα εξωτερίκευσης των συναισθημάτων, διδάσκει τη συνεργασία, τον αυτοέλεγχο, αναπτύσσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση και γενικότερα συμβάλλει στην ψυχοπνευματική καλλιέργεια των μαθητών μας, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί από τη μέχρι τώρα εμπειρία μας.

Ειδικά φέτος, στην πρωτόγνωρη όσο και δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19, θεωρούμε ότι η επικοινωνία και η αυτοέκφραση των παιδιών μέσω της θεατρικής δράσης θα επιδράσουν ευεργετικά στην ψυχική τους ισορροπία.

Τα μαθήματα της θεατρικής αγωγής θα γίνονται κάθε Πέμπτη από 13.45΄ έως 15.15΄ μ.μ. στο χώρο του σχολείου, με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης (αποστάσεις, χρήση μάσκας, αποφυγή χρήσης κοινών αντικειμένων, αποφυγή σωματικής επαφής).

Κόστος συμμετοχής: 15 € το μήνα.

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε συμπληρώνοντας το παρακάτω έντυπο μέχρι την Παρασκευή 23/10/2020.

Υπεύθυνη δήλωση για μαθήματα θεατρικής παιδείας 2020

Εφόσον σχηματιστεί ομάδα 20 τουλάχιστον ατόμων, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από Πέμπτη 5/11/2020.

Mαθήματα θεατρικής παιδείας

Login

Lost your password?